Tervetuloa sähköiseen työterveystarkastukseen!

Tervetuloa sähköiseen työterveystarkastukseen!

Terveystarkastukset ovat osa työnantajasi kustantamaa työhyvinvointiasi ja terveyttäsi edistävää toimintaa. Työterveystarkastus koostuu sähköisestä osiosta ja tarvittaessa kasvokkain tapahtuvasta tapaamisesta. Työterveyskyselyn avulla voit arvioida mm. terveyttäsi, elämäntapojasi ja työsi terveysvaikutuksia. Olemme kehittämässä sähköistä työterveystarkastusta siten, että saat jatkossa kyselyn vastausten perusteella myös suosituksia sekä käyttöösi sähköisiä valmennuksia.
Kyselyn työtä koskevista kysymyksistä koostetaan työpaikalle nimettömiä yhteenvetoja yleisellä tasolla, joista yksittäistä vastaajaa ei voi tunnistaa. (Mikäli yrityksestä on vastaajia alle 10, ei yhteenvetoja toimiteta.)
Kyselyyn kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteella. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vastauksistasi riippuen 20 – 30 minuuttia. Oma työterveyshoitajasi antaa siitä henkilökohtaisen palautteen Omahoito-palvelussa ja kutsuu tarvittaessa työterveystarkastukseen paikan päälle.

  1. Kirjaudu pankkitunnuksilla www.oulunomahoito.fi
    1. Valitse Työterveys> Työterveyskyselyt> Työterverveyskysely
  2. Vastaa työterveyskyselyyn
    1. Muista merkitä kyselyyn työterveyshoitajasi nimi
    2. Klikkaa lopuksi Valmis
  3. Palaute. Työterveyshoitajasi saa vastauksesi ja antaa siitä henkilökohtaisen palautteen Oulun Omahoito- palvelussa. Sinut voidaan kutsua kohdennetulle terveystarkastukselle.

Jos kyselyä ei näy tunnuksillasi, tarkista että olet hyväksynyt palvelun käyttöehdot Oulun Omahoidossa Asetukset -välilehdellä.

Jos sinulla tulee kysyttävää terveystarkastuksiin tai sähköiseen kyselyyn liittyen, voit olla yhteydessä suoraan omaan työterveyshoitajaasi. Autamme mielellämme!

 

Voit täyttää Oulun Omahoidossa myös muita terveyteen liittyviä kyselyitä kuten terveysliikuntakyselyn, pitää ruokapäiväkirjaa jne. Käy tutustumassa palveluun jo vaikka heti tänään www.oulunomahoito.fi

 

Arkisto