Oulun Omahoito

Oulun Omahoito pähkinänkuoressa

  • Voit kysyä työterveyshoitajalta tai lääkäriltä – saat työpäivinä vastaukset jopa 3 tunnin kuluessa.
  • Voit lähettää Ereseptin uusimispyynnön – saat tekstiviestinä tiedon, kun resepti on noudettavissa.
  • Voit katsoa laboratoriotutkimusten tuloksiasi.
  • Voit tehdä sähköisen terveystarkastuksen – saat henkilökohtaisen palautteen.
  • Kirjaudu osoitteessa www.oulunomahoito.fi

Sähköiset työterveyspalvelut kaikkien asiakkaidemme käytössä

Oulun Omahoidon palvelut ovat Oulun Työterveyden asiakkaiden käytössä. Palveluun kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Varaa vastaanottoaika tai lähetä viesti Oulun Työterveyteen silloin kuin Sinulle itsellesi parhaiten sopii osoitteessa www.oulunomahoito.fi

Oulun Omahoidon kautta voit lähettää kysymyksiä Oulun Työterveyteen ja lukea sinulle saapuneet vastaukset. Kysyminen on sinulle maksutonta ja terveydenhuollon ammattilainen vastaa viestiin jopa 3 tunnin kuluessa työpäivän aikana.

Omahoidon kautta voit täyttää työterveyskyselyn, jossa on erityisesti huomioitu sinun työpaikkasi ja työsi erityspiirteet. Sen perusteella työterveyshoitaja arvioi juuri sinun tilanteesi sopivan työterveystarkastuskokonaisuuden.

Omahoidon kautta voit lukea laboratoriotutkimustesi tuloksia Oulun Työterveyden henkilökunta seuraa laboratoriovastauksia viitearvoista poikkeavien arvojen osalta päivittäin. Voit myös kysyä laboratoriotuloksistasi ammattilaiselta.

Omahoitopalvelussa on paljon hyvinvointia edistäviä palveluja. Sivustolla voit ylläpitää esimerkiksi ravintopäiväkirjaa, seurata painoasi ja tehdä terveystarkastuksen, jonka kautta saat oman terveysvalmennuksen.

 

Kirjaudu Oulun Omahoitoon!