Hyvinvointianalyysit

Hyvinvointianalyysin avulla opit tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet sinun auttamiseksi.
Tarve hyvinvointianalyysille voidaan todeta työterveystarkastuksessa, kuntoutustarpeen arvioinnissa, esimiesterveystarkastuksessa tai työpaikkaselvityksessä.

Hyvinvointianalyysissä mitataan mitattavan henkilön sykevälivaihtelua 3. vuorokauden ajan. Mittaus on helppo toteuttaa eikä häiritse asiakkaan päivän aikaista toimintaa tai nukkumista.

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.
Hyvinvointianalyysi mahdollistaa konkreettisella tavalla elimistön päivittäisten stressi- ja palautumisjaksojen mittaamisen ja raportoinnin. Stressin ja voimavarojen raportti osoittaa mm. esiintyykö vuorokaudessa riittävästi palautumista ja palautuvatko elimistön voimavarat unen aikana. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Lisätietoa hyvinvointianalyysista FirstBeatin sivuilta