Oulun Työterveys  Oy:n asiakkaita ovat Oulun kaupunkikonsernin yhteisöt, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri sekä seudun kuntia. Yhtiön asiakkaaksi liittyvien kuntien alueella yhtiö tuottaa lisäksi kunnan järjestämisvastuun mukaiset palvelut alueen yrityksille, yrittäjille, maatalousyrittäjille. Työterveyspalveluiden tuottamisesta, sisällöstä ja laajuudesta sovitaan kunkin asiakasorganisaation kanssa erillisellä palvelusopimuksella. Oulun Työterveys Oy tuottaa sekä laadukkaita työterveyspalveluita että niitä täydentäviä monipuolisia työhyvinvointipalveluita.

Teemme työhyvinvointia yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme mukana asiakkaan strategian mukaisessa henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisessä ja turvaamisessa. Työyhteisön ja yrityksen toiminnan sujuvuuden kehittäminen ja hyvän työilmapiirin rakentaminen ovat vahvuuksiamme.

Työterveyshuollon palveluissa Oulun Työterveys Oy:ssä hyödynnetään erilaisia sähköisiä työkaluja ja toimintamalleja kuten omahoito, etävastaanotto ja sähköiset terveystarkastukset. Niiden avulla asiantuntijapalveluja tuotetaan lähelle työntekijöitä ja työpaikkoja. Työterveyshuollon järjestelmistä saatavaa tietoa hyödynnetään terveyden ja työkyvyn edistämisessä ja tiedolla johtamisessa. Raportointia voidaan tuottaa osaksi asiakkaan henkilöstöraportointijärjestelmiä.

Lue lisää työterveysyhteistyöstä

Asiakkaaksi

Tarjoamme yritysasiakkaillemme työterveyspalvelua laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä