Oulun Työterveys Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys-merkki

Oulun Työterveys Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Työterveydelle Yhteiskunnallinen yritys – ja Avainlippu –merkin. Merkki on osoituksena monipuolisista työterveys- ja työelämäpalveluista, joita yritys tuottaa.

”Haimme merkkiä, koska koemme yhteiskunnallisen vastuun tärkeäksi osaksi toimintaamme. Yhteiskuntavastuullisen toiminnan arvot ovat meille tärkeitä ja haluamme tuoda ne osaltamme näkyviksi. Haluamme myös olla mukana edistämässä suomalaisen työn arvostusta ja menestystä sekä toimia kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Oulun Työterveys Oy:n tarkoituksena ei ole kerätä voittoa. Yhtiön ensisijainen tehtävänä on tuottaa vaikuttavia ja laadukkaita palveluita asiakkailleen”, kertoo Oulun Työterveys Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Kopperoinen.

“On hienoa saada monipuoliseen jäsenkuntaamme mukaan Oulun Työterveys Oy:n kaltainen yritys”, toimitusjohtaja Tero Lausala Suomalaisen työn liitosta iloitsee. ”Viimeisten vuosien aikana olemme huomanneet muutoksen uusien jäsentemme toimialoissa. Valmistavan teollisuuden rinnalle on noussut esimerkiksi ohjelmistoalan sekä palvelualojen yrityksiä. Suomessa tehtävä työ muuttuu ja tämä näkyy jäsenkuntammekin monipuolistumisessa”, toteaa Lausala.

”Avainlippu kertoo siitä, että Oulun Työterveys Oy tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää Suomessa. Yhtiön omistajat harjoittavat vastuullista liiketoimintaa ja ovat sitoutuneet kehittämään toimintaa niin, että se tuottaa laadukkaita palveluita ja lisäarvoa asiakasorganisaatioille”, toteaa Tuomas Kopperoinen.  Lisäksi Oulun Työterveys kouluttaa erikoistuvia työterveyslääkäreitä ja järjestää koulutuksia, joiden tarkoituksena on parantaa työhyvinvointia sekä työntekijöiden työkykyä ja jaksamista työpaikoilla.

Lisätietoja

Oulun Työterveys Silja Komulainen, kehittämispäällikkö, silja.komulainen@ouka.fi

Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, 050 407 2623, tero.lausala@avainlippu.fi

 

Arkisto